Allt för att du ska kunna lägga fokus på er verksamhet

  Dokumenthantering

Öka företagets produktivitet och medarbetares möjlighet att samarbeta effektivt genom gemensam filhantering där kollegor kan dela dokument och arbeta i projekt samtidigt som ni kan skapa rättigheter för filer och mappar.

​​​​​​​Läs mer →​​​​​​​

IT-tjänster

Vi erbjuder dig som kund trygga, heltäckande IT-lösningar som hjälper din verksamhet att vara effektiv. Inget krångel kombinerat med snabb support som alltid finns där för att hjälpa dig med frågor eller funderingar. 

​​​​​​​Läs mer →​​​​​​​

Telefoni & växelsystem

​​​​​​​Våra kunder är allt från företaget som vill effektivisera och få kontroll på sin växellösning, till kunder som vill hantera sin kommunikation på ett enkelt och smidigt sätt. 

​​​​​​​Läs mer →​​​​​​​

NoWorrIT serviceavtal

NoWorrit är vår kostnadseffektiva lösning för IT-drift för både stora och små företag där vi tar ett helhetsansvar för att all IT-utrustning så som laptops, mobila enheter, servrar med mera alltid är uppdaterade och optimerade.

​​​​​​​Läs mer →​​​​​​​

IT-TJÄNSTER

Kärnan i vår verksamhet och det vi tror på, är att på ett smart och effektivt sätt arbeta fram integrationen mellan de olika systemen – allt för att ni som kund ska kunna lägga fokus på er verksamhet. 
Vi på Corepart har en drivkraft att hjälpa våra kunder utveckla sin verksamhet genom de tjänster vi levererar och den kunskap vi besitter, och med utgångspunkten att hitta de tjänster som är anpassade för företaget, och inte att anpassa företaget efter tjänsten, för oss är detta kundfokus. 
​​​​​​​Våra kunder är allt från det företaget som vill effektivisera och få kontroll på sin växellösning, till att vi levererar och driftar hela kontorets infrastruktur, såsom t.ex mjukvaror & licenser, utskriftshantering, passersystem för in och utträdeskontroll, där allt är sammansvetsat med genomtänkta paketeringar för support och underhåll. ​​​​​​​