Våningen & Villan

Bakgrund

Våningen & Villan är en mäklarkedja som ligger i framkant vad gäller att vara nytänkande. Deras affärsidé bygger på att hjälpa kunderna med allt från styling och inredning till försäljning och köp. De vill att det ska vara enkelt att köpa och sälja bostad, men också att varje del i anknytning till det ska vara lika enkelt genom att kunden alltid har en kontaktperson.
​​​​​​​
Precis som deras verksamhet fungerar ville de också att deras IT skulle göra. Med en kontaktperson som kan leverera allt ett mäklarkontor behöver.

Lösning

På Corepart har vi levererat en helhetslösning, där allt är inkluderat och fungerar bekymmersfritt. Vi arbetade tillsammans med Våningen & Villan fram tre olika profiler som var ledning, mäklare och administratörer. Baserat på det visste vi precis vilka behov respektive roll behövde, allt från dator med tillbehör till telefon och rättigheter för olika mappar och filer. För att på ett smidigt sätt vid nyanställning kunna ta fram precis vad den aktuella personen behöver utan att uppta företagets tid.

Corepart levererade allt ett kontor kan behöva i form av nätverk, all IT-relaterad hårdvara, telefoni samt säkerhet. Vi sköter även drift och support för hela deras IT-miljö.

Resultat

Våningen & Villan kan lägga allt sitt fokus på den egna verksamheten, då vi på Corepart tar ansvar för drift och underhåll. Helhetslösningen har underlättat i det dagliga arbetet och kunden är väldigt nöjd.